Regulament Fuga dupa Lactag – Decembrie 2020

Lactag intră pe piaţa AeRO
3 octombrie 2016
Unde gasesti produsele Lactag
1 decembrie 2020

Art. 1. Organizator:

Concursul cu tema “Fuga dupa Lactag” este organizat si desfasurat de S.C LACTAG S.A (denumita in continuare Organizator), societate comerciala din Romania, cu sediul in Costesti, Str. Progresului Nr. 24, Judetul Arges, inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J03/44/1991, CIF RO 129103, pe platforma de socializare Facebook, si este valabil la nivel national atata timp cat conditiile de participare si modalitatea de inscriere sunt respectate. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii prezentati in Regulamentul Oficial al Concursului (denumit in continuare “Regulament”), asa cum este specificat mai jos.

Art. 2. Conditii de participare:

In concurs se poate inscrie orice cetatean roman, cu exceptia angajatilor Organizatorului, a rudelor acestora de gradul I, precum si a altor persoane asociate concursului.

Art 3. Inscrierea:

Pentru a participa la concurs este necesar ca persoana participanta sa respecte urmatorii pasi:

 • Sa cumpere (sau sa comande pe platforma online: www.lactag.ro/magazin , Foodpanda, Bringo, Usebeez, PapaGo) din oricare dintre magazinele proprii sau partenere, produse Lactag si/sau Mezeluri din Banie in valoare egala sau mai mare cu 50 lei.
 • Sa pozeze bonul fiscal / factura si sa il posteze in sectiunea de comentarii a postarii oficiale.
  Bonul fiscal este valid daca a fost emis din magazinele proprii sau partenere.
 • Unde gasesti produsele Lactag sau Mezeluri din Banie:

Unde gasesti produsele Lactag sau Mezeluri din Banie:

Hypermarketuri:

 • Carrefour la nivel national
 • Kaufland din Sudul Romaniei
 • Auchan Craiova, Auchan Pitesti
 • Cora

Magazinele ”Pe gustate”:

– CRAIOVA, Craiovița 9, B-dul OLTENIEI,nr 78, bl200 OP

– CRAIOVA, Blv. Nicolae Balcescu nr. 130, Complex: Frigorifer La Papanu, stand Mezeluri din Bănie.

– PITEȘTI, Calea București nr.2 Bl.2,Sc D PARTER

– PITEȘTI , Str.DEPOZITELOR, NR. 17, Complex Comargros

– PITEȘTI, Str. GEORGE COSBUC NR 18-30, COMPLEX JOHN Stand 8

– COSTEȘTI, Str. Victoriei, bl. L23 , ap. 3, parter, jud. Arges

– BUCUREȘTI, Str.Fantanica Nr.36 Sector 2 Bucuresti(zona Bucur Obor-Pantelimon), complex Antrefrig

– PLOIEȘTI, Str.Laboratorului,Nr.15B,locatia C5 stand Nr.01 in incinta S, Frigorifer

– DRĂGĂȘANI, Str. PIETII, NR 5, Jud. Vâlcea

– STREHAIA, Str Republicii nr 175 (în Piața Agroalimentară), jud. Mehedinți

– BALȘ, str. Nicolae Balcescu, bl. K, parter, jud. Olt

– CORABIA, Str. 1 MAI ,PIATA AGROLIMENTARA, jud. Olt

– TÂRGU JIU, Blv. Ecaterina Teodoroiu 317 (Complex Păltiniș), jud. Gorj

Retelele de magazine Romanesti:

 • Annabella (Valcea, Arges)
 • Praxis CBA (Arges)
 • JAM (Arges)
 • Succes (Gorj)
 • Diana (Valcea, Gorj, Arges)
 • Danemar (Valcea, Arges)
 • Alexim (Arges)
 • Favorit (Pitesti)
 • Magazinele INTIM (Drobeta Turnu Severin)

Partenerii nostri din comertul traditional:

 • Dialroli (Arges)
 • Piccolo Ivona (Pitesti)
 • Pani Enterprise (Curtea de Arges)
 • Marigam (Targu Carbunesti, Gorj)
 • Legabris (Bailesti, Dolj)
 • Flavifan (Dabuleni, Dolj)

Si alte magazine mici-mijlocii din comertul traditional.

Art. 4. Durata:

Concursul se desfasoara in perioada 01.12.2020 si 22.12.2020.

Art. 5. Desemnarea castigatorului:

Desemnarea castigatorului se va face prin tragere la sorti prin intermediul site-ului commentpicker.ro. Tragerea la sorti va avea loc in data de 22.12.2020 prin extragerea LIVE si publica pe pagina de facebook a organizatorului. Ora extragerii este 14:00. In cazul in care exista intarzieri din cause tehnice, se va anunta in timp util ora exacta a extragerii.

Castigatorul va fii anuntat prin Tag si mesaj pe facebook la data desemnarii sale. Daca in termen de 5 zile, castigatorul nu va raspunde la apelul organizatorului, se va alege alt castigator, iar ciclul se repeta pana la validarea unui castigator.

Art. 6. Premierea:

In cadrul concursului, va fi desemnat un premiu MEGA cos de produse Lactag si Mezeluri din Banie in valoare de 150 ron.

Castigatorul nu poate opta pentru primirea contravalorii premiului in bani sau alte obiecte.

Art. 7. Litigii:

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri, decizia Organizatorului este definitiva. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata campaniei si va face public acest lucru.

Art. 8. Clauze finale:

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea validarii unui castigator si reluarea extragerii pana la validarea unui alt castigator, de genul imposibilitatea de notificarea a castigatorului cauzata de schimbarea numarului de telefon a participantului sau necitirea apelului de catre acesta, etc. Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea concursului in conditiile normale conform celor prezentate, insa nu isi asuma raspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantiilor, care nu vizeaza incalcari ale cadrului legislativ in vigoare. Prin inscrierea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament. Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant (si/sau participant), pe pagina https://www.facebook.com/Lactag, dar si la sediul organizatorului.

Art 9. Prelucrarea datelor personale:

Prin înscrierea și participarea la Concurs, Participanții declară că sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament și sunt de acord ca datele lor personale să intre în baza de date a Organizatorului, să fie prelucrate și utilizate de acesta în scopuri precum: înmânarea premiilor câștigătorilor, înregistrarea și validarea câștigătorilor concursului.

Prin inscrierea si parteciparea la Tombola, Partecipantii declara ca sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal in scopurile de mai sus.

Prin inscrierea si parteciparea la Tombola, Partecipantii declara ca au citit si au acceptat politica de confidentialitate a Organizatorului.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti.

Prin înscrierea la acest Concurs, participanții sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament Oficial și sunt de acord ca numele, prenumele, să fie făcute publice și folosite în scopuri publicitare pe pagina de internet si platformele de social media a Organizatorului fără alte obligații sau plăți.

Organizatorul se obligă de asemenea să respecte toate prevederile regulamentului european privind protecția datelor cu caracter personal, privind protecția datelor personale stocate atât pe durata desfășurării concursului, cât şi ulterior încheierii acesteia pe o durată nelimitată de timp și, dacă este cazul, să notifice către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal orice cu privire la colectările și prelucrările de date cu caracter personal realizate în legătură cu înscrierea și participarea la Tombola.

Participarea la acest Concurs presupune acceptul participanților referitor la faptul că, în baza acordului lor expres liber exprimat în scris numele, prenumele, înregistrate de Organizator pot fi făcute publice și folosite pentru a face publică premierea și asocierea cu organizatorul si Tombola LACTAG, însă doar în legătură cu prezentul Concurs și fără a prejudicia imaginea ori drepturile acestora. Cesiunea și utilizarea de către Organizator a acestor imagini se va face fără niciun fel de plată suplimentară pentru Participanți.

Organizator,

S.C LACTAG S.A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *