O echipa cu experienta

Calificarea personalului asigura desfasurarea in conditii optime a activitatii in toate sectoarele de activitate.

Capacitate de productie

Fabrica de produse lactate este structurata pe mai multe sectii de productie.

Portofoliu extins de produse

In prezent, in gama sortimentala Lactag se regasesc produse precum Laptele, Branza, Sana, Ayran, Kefir, Laptele batut, Iaurt usor, Iaurt natur, Smantana, Telemea de vaca.
parallax background

Despre noi


• Lactag, situat in Costesti, succesor a fostului ARGES ICIL care a luat fiinta in 1962, este un producator de dimensiuni medii de produse lactate si branzeturi din Romania.

• Produsele premium (lapte, iaurt, branza, etc) sunt distribuite sub numele de brand “LACTAG”. In portofoliul companiei Lactag exista si o gama de produse sub brandul “BUENO”.

• Notorietatea brandului LACTAG este bine cunoscuta in Romania si reprezinta o calitate excelenta. S.C. Lactag S.A. este recunoscuta ca o intreprindere romaneasca, ceea ce confera un avantaj imens. Factorul cheie pentru atingerea unui nivel crescut de prelucrare a laptelui a fost acela de a introduce in portofoliul de produse noul segment“Extended Shelf Life” (ESL). Produsele ESL au intrat pe piata puternic si satisfac cererea din ce in ce mai mare.

• De asemenea, produsele lactate LACTAG se regasesc in toate magazinele de tip hipermarket din Romania, sub brandul LACTAG sau sub marca proprie.

LACTAG

Fabrica de Lactate